| 
 stijazz  2006.12.28. 21:09 Hozzvalk:
a tszthoz:
4 tojs
10 dkg liszt
2 dkg kaka
10 dkg cukor
a tltelkhez:
5 dl tejszn
9 dkg porcukor
1 dkg vanliscukor
5 dkg kaka
a bevonathoz:
30 dkg porcukor
2,5 dkg kaka
1 dkg vaj
1-2 evkanlnyi rum
1 tojsfehrje
A tszta hozzvalit sszedolgozzuk, kt vkony (egyforma mret) pisktalapot stnk 
belle, s azokat hagyjuk kihlni. A bevonathoz val porcukrot kikeverjk a tojsfehrjvel,
 a kakaval, a vajjal s a rummal, s ezt a masszt rkenjk az egyik pisktalapra. 
 Ezt a mzas lapot (forr vzbe mrtott kssel) 4x4 cm-es ngyzetekre vgjuk fel. 
 A tltelk anyagaibl kemny habot vernk, s azt egyenletesen rkenjk a msik 
 pisktalapra. Vgl a habot bebortjuk a csokoldval bevont pisktalapocskkkal, 
 s az egszet - a fedlap rseit kihasznlva, s ugyancsak forr vzbe mrtott kssel - 
 kockkra vgjuk. |